Paprika masszázs

Ha gyorsan szeretnénk megszabadulni a ránk rakódott zsírpárnáktól és narancsbőrtől, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnunk az erős paprika masszázst.
  
Miért pont erőspaprika? 
 
 
     A paprika kivonat segít a kötőszövetekben lerakódott zsír oldásában, így a fogyni vágyók számára igazi kincs.
Rendszeres, akár heti két alkalommal történő használatával ráadásul újra építi az elfáradt, elöregedett bőrt, kitisztítja az ereket és a nyirokrendszert, így méregtelenítő hatása is kiváló.
A paprika olajat azokon a területeken használhatjuk, ahonnan a legnehezebben tudunk fogyni. Ilyen a popsi, comb, has és felkar. Ezeket a testrészeket olyan erővel kell masszírozni vagy köpölyözni, hogy gyakori utána az izomláz, olykor úgy érezhetjük magunkat mintha részt vettünk volna egy kemény edzésen.
Az erőspaprika fellazítja a kötőszöveteket, az izmokat, a zsírszöveteket, az utóbbiak ettől szétpattannak, bekerülnek a vérkeringésbe, a méregtelenítő szervekbe, majd onnan kiürülnek. 
 
A masszázst hatékonyabbá tehetjük, ha kezelés közben köpölyözést alkalmazunk. A köpölyt harang alakú búraként, vagy üvegcsészeként képzelhejük el. A vákumos szívóhatásnak köszönhetően a test távolabbi pontjaiból is a kezelés területeire áramlik a vér, így a mélyebb rétegeket is meg tudjuk szabadítani a méreganyagoktól és a zsírtól.
 
                                                              
 
Közvetlenül kezelés előtt ne együnk, mert a has masszírozásakor könnyen rosszul lehetünk.
Kezelés után fogyasszunk sok folyadékot, elsősorban vizet, növelve ezzel a méregtelenítő hatást.
 
Nem csak a zsírt égeti!
 
A paprika gazdag C-vitaminban és A.pro vitaminban. Keringés serkentő, baktériumölő, valamint izzasztó hatása is ismert. 
A csilipaprikát az immunrendszer erősítésére is használhatjuk.
A pszichológusok szerint az erős paprika csípős ízének hatására az agyban endorfin szabadul fel. Többek között ez a hormon is felelős a boldogságérzetért, és a fájdalomérzet csillapodásában is szerepet játszik.  
 
Ellenjavallatok:
 
Megegyeznek a masszázs általános ellenjavallataival, továbbá a terhesség és a szoptatás ideje alatt nem szabad alkalmazni.
A csilipaprika hatása rendkívül erős, ezért óvatosan kell vele bánni. Ha túl sokat használunk belőle, akkor bőrirritációt okozhat. Ha magunknak végezzük a kezelést, használjunk vékony gumikesztyűt, így elkerülhetjük, hogy a szemünkbe, esetleg más érzékeny helyekre jusson a csípős növény kivonata.
 
A kezelés időtartama körülbelül 1 óra 45 perc, ebből az utolsó 20-25 percben a vendég betekercselve pihen.  
 
 
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
Design by studio7designs