Alakformáló, Anti-cellulit masszázs

Alakformáló, Anti-cellulit masszázs, köpölyözéssel

 
Az aromaterápiás testtekercselés egy teljesen természetes és rendkívül hatékony módszer a cellulitis (narancsbőr) kezelésére, s arra is, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, méghozzá úgy, hogy onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk. Ezenkívül hatékonyan alkalmazható a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási-, hízási- és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza bőr feszessé tételére, s egyúttal a bőrünk megszépítésére is.
Az aromaterápiás testtekercselés a hideg-meleg effektuson alapul.
 
A hatóanyagokban lévő illóolajok, intenzív vérkeringést idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a belső szervek működéséhez szükséges hőegyensúlyt mindig fenntartja. A fellépő belső hűvösségnek az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat (pl. zsírokat) annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fent tudja tartani. Az aromaterápiás hatóanyagok egyúttal a bőr megszépítéséről és feszesítéséről is gondoskodnak.
Az aromaterápiás testtekercselés azért ennyire hatékony és tartós, mert a napi kalóriaszükséglet 50-70 %-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja!
  
Kinél alkalmazható a kezelés?
  
Az aromaterápiás testtekercselés és köpölyözés mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító-, és méregtelenítő kúra, valamint gyógy böjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.
 
Mit érhet el Ön a módszerrel?
  
Méretcsökkenést. A hatás a kezelés után azonnal centiméterekben mérhető. A kezelés során négyszeres hatékonysággal égnek el az elraktározott tápanyagok és távoznak a méreganyagok a szervezetünkből.
Az alkalmazott aromaterápiás hatóanyagok gyorsítják az anyagcserét és a nyirokkeringést, ezáltal a kezelés intenzíven méregteleníti a kötőszövetet.
Erőteljes cellulitis (narancsbőr) csökkentő hatást. A cellulitis súlyosabb fokozataihoz speciális hatóanyagok állnak rendelkezésre.
Jelentős a bőrszerkezet megerősítés és szövetfeszesség elérése a kezelt területeken az egymásra épülő technológiai lépések és a tekercselés technikája által.
A kezelés relaxáló hatása sem elhanyagolható! A kényelmes helyzetben eltöltött kb. 25 perc alatt lelkileg is feltöltődünk. A relaxáló hatáshoz hozzájárul a kellemes, nyugodt környezet és a lágy megnyugtató zene. Az alkalmazott illóolajok harmóniát keltő, gyógyító, nyugtató hatással vannak lelkünkre, ezért vidámnak, szinte kicseréltnek érezzük magunkat egy-egy kezelés után.
 
Mennyi kezelésre van szükség?
  
Célszerű egy 10-12 kezelésből álló kúrát végezni, melynek gyakorisága heti 2 alkalommal ajánlott. Súlyosabb esetben több kúrára is szükség lehet. Kúra után havi egy emlékeztető kezelés ajánlott a következő kúráig. Így egy-egy fenntartó kezeléssel az elért eredmény könnyen megőrizhető.
 
 
A kezelés időtartama körülbelül 1 óra 45 perc, ebből az utolsó 20-25 percben a vendég betekercselve pihen.
 
 
 
 
Weboldal készítés, szerkesztés | Webbolt bérlés - Sikeres webboltok | Domain regisztráció és tárhely szolgáltatás
Design by studio7designs